Telefoon 020-7784247info@makeupboost.nl

Recencies

Makeupboost is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een bijzonder cadeau voor jezelf of voor een ander. Professioneel, deskundig en vakkundig, maar daarnaast ook vriendelijk en persoonlijk advies. Ik ben erg tevreden en blij met het resultaat. Dank je wel Tamara en Salvatore voor de fijne dag en de goede zorg.
Pascal Schoots
Ik heb hier een privé make-up les gevolgd voor de rijpere huid. Het was erg goed verzorgd en ik heb heel goede tips gekregen van de visagiste. Mijn eigen make-up had ik meegenomen omdat ik niet goed wist welke producten voor welk doel precies waren en ik had een aantal nieuwe make-up producten. Deze zijn zoals beloofd allemaal bekeken en ook hiervoor kreeg ik allerlei leuke tips om deze optimaal te gebruiken. Het was een zeer geslaagde les en ik ben blij dat ik dit heb gedaan ondanks mijn leeftijd. Ik kan make-up boost zeker aanraden, zeer goede service en kwaliteit.
Kitty Pijpenseel
Tamara is fantastisch! Ze luistert heel goed naar je wensen en is professioneel. De een op een make up sessie heeft me veel geleerd en geïnspireerd. De producten die ze gebruikt zijn heel goed en ik zou haar zeker aanraden aan anderen!
Lian van maldegem
Make-up les was zeer professioneel! Goed uitgelegd en veel make-up tips wat het mooiste bij mij past. Ik heb ontzettend veel geleerd deze ochtend. Een mooie studio en heel gezellig.
Maud Kloosterman
Veel geleerd tijdens de visagie cursus. Leuk, positieve energie, mooie makeup producten en een zeer professionele studio. Super mooie fotos gemaakt van mijn model. Heel tevreden en ga mijn vervolg cursus hier ook doen
Neshe Yakubova
Met een groep van vier meiden geweest. Hele leuke make up workshop gehad. Ze nam rustig de tijd en gaf ons allemaal persoonlijk advies. Leuke dag gehad!
Lisa Zwaga
Hele leuke en bijzondere dag gehad! Leuke activiteit om samen te doen, je look krijgt een enorme Boost en erg leuk om daarna foto’s te maken!
Anneke Coutinho - van der Laan
Hele fijne ochtend gehad. Goede tips en veel gezelligheid! Op een prachtige locatie !
Erika van den Brandhof
Relaxte middag met hele vriendelijke visagisten. De fotograaf was top. Met een groep vriendinnen een leuke middag gehad. Zeker een aanrader!
Reyhana Stevels
Vandaag make over gehad met vriendinnen. Was heel leuk en relaxt. Hele vriendelijke visagistes en fotograaf. Top dag!
Liesbeth Damen
Leuke, gezellige middag met mooi resultaat! We hebben gekozen voor natural make over en we waren erg tevreden.
Roos Van Meel
Super leuke workshop, met mijn vriendin gedaan en handige tips gekregen!
Ylana
Vriendelijke dame die de privé les verzorgde, kundig advies en makkelijk te volgen en nadoen, ik was blij met het resultaat.
Milena Janic
Super leuke makeup workshop gehad. Professioneel en iedereen kreeg genoeg aandacht.
Joelle B
Makkelijk om een afspraak te maken en bij de workshop namen ze de tijd om alles duidelijk en helder uit te leggen. Top begeleiding.
Peter Noorthoorn van der Kruijff
Hele gezellige middag gehad met lekkere hapjes en drankjes! Veel geleerd !
Daisy
Super leuke ervaring. Mooi eindresultaat. Heel erg leuke vriendinnendag zo!
Sietske Becks- Zijlmans
This week we had a nail art workshops at Makeupboost in Amsterdam, not only it was fun with good tips about how to keep your nails beautiful, we had a warm welcome and we had our workshops outside in the garden under a gazebo. For our next visit to Amsterdam we will definitely booked the Makeover Party. Thank you again for a great day.
Natalia Abramowicz
I have book for a professional make-up and make-up advice, it was done very professionally and very informative and it was fun . I would highly recommend Makeupboost to anyone who need to look their best not only for a special occasion but also during the day, at work or for a good night out.
Heather Venkel
Fantastic workshop! very informative and amazing make up tips! We had a lovely afternoon followed by a great photoshoot! Will come back!
Chiara Cirillo

Our Clients

Sinds onze oprichting in 2010 hebben we met heel veel plezier mogen werken aan
mooie opdrachten voor zeer uiteenlopende klanten. Met alle organisaties die op deze
pagina worden genoemd hebben wij gewerkt, of werken wij nog steeds samen. We zijn
deze organisaties zeer dankbaar voor het door hen in Makeupboost gestelde vertrouwen.