Visagie Workshops l Beauty Workshops l Makeovers l Fotoshoots l Make-Up Advies l Visagie Cursussen
                                           

RECENSIES

We vinden het super leuk als je een berichtje achterlaat.

11 berichten op 3 pagina's
Natasja .
22-02-18 15:30:25
Beste crew,

Heb jullie ontmoet tijdens de beurs in Utrecht. Mijn vriendinnetje was prachtig en professioneel opgemaakt. N.a.v. hiervan heb ik meerdere producten via de webshop besteld. De levering was zeer snel en de producten zijn niet alleen mooi maar ook heel fijn in gebruik. Ook de communicatie vooraf via de e-mail (mbt advies) verliep uiterst prettig. Kortom, jullie hebben er een vaste klant bij en zijn zeker aanbevelingen waard.

Groetjes, Natasja
Joyce .
16-02-18 22:24:41
Hartstikke bedankt voor de leuke workshop en fotoshoot!
Groetjes,
Joyce
Petra .
15-02-18 19:37:58
Wat 'n geweldige service heb ik ervaren. Last-minute moest ik 'n alternatief vinden en binnen know-time was het geregeld. Er werd goed meegedacht en afspraken zijn nagekomen! Resultaat 'n gezellige middag met vriendinnen make-uppen. Je krijgt tips over je eigen make-up en kan allerlei nieuwe dingen uitproberen. Je moet zelf aan de slag, zodat het ook leerzaam is en je thuis ook nog iets eraan hebt. Aanrader!
Jolanda .
12-02-18 10:58:56
Samen met mijn moeder een Visagie workshop gevolgd. Erg leuke locatie in Amsterdam. Gezellige en professionele Visagist. Super!
Corien Karstens
11-02-18 23:54:03
Samen met 4 collega's heb ik de workshop gevolgd en dat was een hele leuke ervaring!
Er was veel persoonlijke aandacht en naast uitleg over de producten werd ons ook geleerd hoe we deze konden gebruiken, wat ik erg prettig vond. We konden met hulp oefenen en ik kan de producten die ik heb gekocht nu ook direct op de juiste manier aanbrengen. Dat is erg fijn, want normaliter krijg je adviezen maar eenmaal thuis heb je dan geen idee meer hoe het ook alweer ging.

De hapjes en drankjes waren zeer goed geregeld, heerlijke prosecco en de kwaliteit van de producten is goed.

Een absolute aanrader voor een leuk uitje!!
Tonen: 5  10   20